Thursday, April 2, 2009

Percutian ke Phuket,Thailand

SEKEMBALINYA AKU KE MALAYSIA DARI PHUKET,AKU MENGALAMI SAKIT PERUT DAN CIRIT BIRIT..MEMANG PERIT SEHINGGA MELAMBATKAN AKU UNTUK MENGHAPDET BLOG..

PERCUTIAN AKU YANG MENGAMBIL MASA SELAMA 3 HARI 4 MALAM INI AMAT MENYERONOKKAN..WALAUPUN MASA YANG AGAK SINGKAT,TAPI KESERONOKKAN TETAP TERASA..

PADA MALAM PERTAMA AKU SAMPAI,DENGAN BADAN YANG AGAK LETIH,AKU TERUS TIDUR TANPA MEMPEDULIKAN ORANG YANG BERADA DI SEKELILING AKU..

PADA KEESOKKAN HARINYA,SELEPAS SARAPAN,AKU TERUS BERJALAN DAN MELIHAT SATU PERSATU KEDAI DAN TIDAK KETINGGALAN UNTUK MENCARI PAKEJ UNTUK PARA PELANCONG YANG ADA KAT SANA..TARGET AKU CUMA 2..NAK PI PHI PHI ISLAND DAN FANTASEA SHOW..DALAM PADA ITU JUGA,SEBELAH PETANGNYA,AKU SEMPAT LEPAK-LEPAK KAT PATONG BEACH..MEMANG RAMAI PELANCONG KAT SANA..MEMANG MERIAH..

DALAM PUKUL 5,AKU SUDAH PUN BERSIAP SEDIA UNTUK PERGI KE FANTASEA SHOW PULA..AKU MEMBELI TIKET SECARA PAKEJ KERANA BAGI AKU,IANYA LEBIH MUDAH LAGI..DENGAN PENGHANTARAN,MAKAN MALAM DAN MENONTON PERSEMBAHAN TERSEBUT,BAGI AKU IANYA AMAT BERBALOI DENGAN HARGA YANG DITETAPKAN..KEESOKKAN HARINYA,AKU PERGI PULA KE PHI PHI ISLAND..DENGAN PHI PHI ISLAND,AKU JUGA MENGIKUT PAKEJ YANG DI TETAPKAN..MEMANG BERBALOI KERANA PAKEJ YANG DISEDIAKAN SUNGGUH SEMPURNA..

INILAH HASILNYA..TANNED..

AKHIRNYA,SELEPAS 4 HARI,AKU PUN BALIK KE TANAHAIR,MALAYSIA..CHEWAH..

SAMPE KETEMU LAGI..

7 comments:

 1. Best nyerrr...
  Chantek amat Phi Phi Island ya ohh.. biru jak aiknya..

  ReplyDelete
 2. sampai jugak akhirnyaaaa........ follow the paths...

  ReplyDelete
 3. huhu..
  bila la nak sampai sana..

  ReplyDelete
 4. salam> bro, apa nama travel agency tu...nak pi honeymoon

  ReplyDelete
 5. Hi adam,nanti masa u sampai phuket n bila u naik mana mana taxi,dorang akan stop 1 place n itulah travel agensi nya..macam macam dorang offer dan terpulang pada Adam samada nak atau tak..
  Selamat berbulan madu ya..:)

  ReplyDelete
 6. hi.. nak tanya blh.. this is under tour agency ke.. mind to tell me hw much is d package price..

  ReplyDelete
 7. Yeah... I also want to know the price of the package to phi phi island

  ReplyDelete